BouwInfosys

Installatie

Installatie Installatie Installatie

Overige software voor installatie

BouwInfosys levert als aanvulling op haar ERP oplossingen voor de installatiebranche ook een aantal extra oplossingen die bijdragen aan het efficienter werken binnen uw installatiebedrijf.


Onderstaand treft u een overzicht van de aangeboden oplossingen aan:

InstallCalc

InstallCalc is een geautomatiseerd calculatiesysteem, dat uw efficiëntie verhoogt door het aantal calculatie-uren te reduceren. Het neemt de routinehandelingen over, maar laat de beslissingen in de handen van de calculator.

U heeft tijdens het calculeren voortdurend inzicht in de kengetallen van de begroting. U kunt bepaalde aspecten van een calculatie optimaliseren door een aantal scenario's snel door te rekenen. Hierdoor wordt het mogelijk om naar een technisch en commercieel verantwoord resultaat toe te werken.

Lees meer...

Documentscanning met WhiteVision

Logo WhiteVisionBouwInfosys ontwikkelde samen met WhiteVision een ijzersterke oplossing voor het opbouwen van een digitaal archief. Minder papierwerk, minder werk en dus wederom kosten besparen.

Scan met WhiteVision eenvoudig uw inkoopfacturen, bonnen en algemene post. Het systeem herkent op de inkoopfactuur de juiste velden en kan de factuur automatisch inboeken. De workflow zorgt voor een efficiënt proces rondom de goedkeuring. De afbeelding van de originele inkoopfactuur wordt als plaatje naast de geboekte factuur getoond en bewaard.

Lees meer...

 

Onze partners in de installatie:

WhiteVision

Bouw

Oplossingen voor de bouw

Grond-, weg- en waterbouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw

Installatie

Oplossingen voor de installatie

Bouwopleidingen

Bouwopleidingen