BouwInfosys

Installatie

Installatie Installatie Installatie

InstallWorks - software voor de installatiebranche

InstallWorks is de meest uitgebreide ERP oplossing in de markt die specifiek is toegesneden op de processen van een installateur. InstallWorks zorgt aantoonbaar voor aanzienlijke meerwaarde voor uw bedrijf: niet alleen in de vorm van efficiënter werken, maar ook in het eenvoudiger binnenhalen van nieuwe klanten!!

Ondanks de uitgebreide mogelijkheden die het pakket kent is InstallWorks nog steeds eenvoudig in gebruik waardoor uw medewerkers (en niet te vergeten uw klanten via het online klantenportaal) er snel mee overweg kunnen!

Dashboard
De gebruikersinterface voor de medewerkers op kantoor kent een uniek dashboard als startscherm. Dit dashboard wordt gebruikt om de medewerker beter inzicht te geven in zijn / haar werkzaamheden. Zo komen bijvoorbeeld de te factureren termijnen automatisch op het dashboard van de administratie nadat de projectleider akkoord heeft gegeven.

InstallWorks

De oplossing voorziet (standaard) onder meer in de volgende functionaliteit:

- Relatiebeheer (CRM)
- E-mail & agendabeheer
- Calculatie (inclusief calculeren / offreren en indien gewenst ook inclusief BTW)
- Project- & werkorderadministratie met uitgebreide nacalculatie
- Meer- & minderwerk
- Projectplanning en dagplanning (drag-and-drop)
- Inkoop (bestellingen en inkoopcontracten)
- Webshopintegraties met o.a. Technische Unie en Solar
- Artikelbeheer (met o.a. koppelingen 2BA en Artikelbeheer.nl)
- Inlezen van Uneto-VNI normen bij artikel via 2BA
- Voorraad & magazijn (inclusief automagazijnen)
- Service & Onderhoud (contracten, objecten, beurten, etc)
- Callcenter toegang voor 24/7 registratie van meldingen
- Inspecties NEN2767, BORG & SCIOS
- F-gassen registratie inclusief logboekfunctie etc
- Financiële administratie (inclusief R/C en consolidatie)
- Liquiditeitsprognose over administraties heen
- Workflow voor oa fiatteren inkoopfacturen en weekstaten
- Facturatie (regie / termijn, rekening houdend met BTW hoog/laag)
- Tijdregistratie (ook via het web en op mobiel)
- HRM / Personeelsbeheer
- Documentbeheer inclusief versiebeheer
- ICM en S@les in de Bouw
- CO2-ladder registratie op projectniveau

Naast bovenstaande functionaliteit kent de oplossing ook een standaard interface voor op de tablet voor de medewerkers buiten:

- Mobiele werkbon (uren, verbruik, objectinfo, werkzaamheden, foto's, etc)
- Projectleidersportaal (urenregistratie, verplichtingen, planning, etc)
- Onderaannemers (werkorders, afspraken, KPI)

En om het geheel compleet te maken dan ook nog:

- Klantportaal (inzicht in opdrachten, nieuwe opdrachten ingeven, logboek, etc)
- Intranet (urenregistratie, nieuws, verlof, etc)

Optioneel

- Scannen & herkennen inkoopfacturen (mbv WhiteVision)
- Barcodescanning voor magazijn en materieel

Calculatie (geïntegreerd)
InstallWorks wordt geleverd met een volledig geïntegreerde calculatiemodule die is voorzien van alle functionaliteit (en alle handigheidjes) die een installateur graag ziet in een calculatiepakket. Wist u overigens dat InstallWorks de eerste oplossing is die een volledige integratie kent met de nieuwe 2BA Unifeed Artikelselector? Zo eenvoudig heeft u nog nooit uit leveranciersbestanden de juiste artikelen gekozen!

Klantenportaal
Het klantenportaal van installWorks is dé tool waarmee u nieuwe klanten binnenhaalt en bestaande klanten aan u bindt. Volledig in de huisstijl van uw bedrijf (of desgewenst zelfs in de stijl van uw klant) krijgt uw klant real-time toegang tot informatie uit InstallWorks. Inzage in werkadressen, installaties, historie, planning, etc.

Sterke basis
InstallWorks is gebaseerd op de zeer succesvolle Pluriform software ontwikkeltool. Op basis van deze geavanceerde software zijn in diverse branches Zorg, Events, Goede doelen en door Bouwinfosys in de Bouw- Infra- en Installatiebranche prachtige informatiesystemen ontwikkeld. Het voordeel voor de gebruikers is dat innovaties brancheoverschrijdend worden toegepast. Meer informatie over de ontwikkelomgeving vind u op www.pluriform.nl.

InstallWorks is een echte branche-oplossing en is ontwikkeld, rekening houdend met branche standaards zoals onder andere ETIM, 2BA, Stichting Instalnet, UNETO, GS1 Nederland, BRL, VCA, STEK (F-Gassen / koudemiddelen).

Elke sector heeft zijn eigen kenmerken; beveiliging-, sanitair-, elektrotechnische-, CV en loodgieters-, of koeltechnischebranche. InstallWorks bevat datgene wat u nodig heeft om uw proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Vraag direct documentatie aan!

 

InstallWorks

Ook zij kozen voor InstallWorks:

Klaver Giant Groep

De Klaver Giant Groep bestaat uit zeven zelfstandige bedrijven, gevestigd in Noord Holland en gespecialiseerd in installatietechniek. De bedrijven zijn samen één totaal installateur in Noord-Holland. Met meer dan 300 werknemers een partner waar u al meer dan 90 jaar een partner op kan vertrouwen.

A. de Jong Groep

De A. de Jong Groep is een familiebedrijf met ruim 135 jaar ervaring op het gebied van energie- en milieutechnologie. Met 250 deskundige medewerkers zetten zij zich elke dag met veel plezier in om het milieu te ontzien. Door intensief onderzoek en de inzet van veilige, schone en efficiënte klimaat-, energie- en brandersystemen gaan zij duurzaam om met onze leefomgeving.

Harwig Installatiegroep

Harwig Installatiegroep is met ruim 150 medewerkers meer dan 100 jaar actief met ontwerpen, uitvoeren, onderhoud en beheren van technische installaties. Behalve voor het verzorgen van de complete multidisciplinaire installatie wordt Harwig regelmatig ingeschakeld in die gevallen waar specialistische kennis wordt vereist voor zaken als: sprinklerinstallatie, brand-, inbraak en bliksembeveiligingstechniek, data- en telematicanetwerken, energiemanagement, klimaattechniek, legionella preventie en industriële automatisering.

Bouw

Oplossingen voor de bouw

Grond-, weg- en waterbouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw

Installatie

Oplossingen voor de installatie

Bouwopleidingen

Bouwopleidingen