BouwInfosys

Installatie

Installatie Installatie Installatie

InstallOffice - software voor de installatiebranche

Sinds de introductie van de eerste versie in 1999 is InstallOffice uitgegroeid tot één van de meest gebruikte software oplossingen in de installatiebranche. Of u nou in de beveiliging-, sanitair-, CV en loodgieters- of koeltechnische branche opereert: InstallOffice kenmerkt zich als een diepgaande, maar eenvoudige installatiesoftware welke wordt ontwikkeld voor zowel E als W installateurs.

U als installateur staat tegenwoordig voor steeds grotere uitdagingen. Dit komt enerzijds door de razendsnelle ontwikkelingen in de installatiesector en anderzijds doordat uw klanten individuele, eigentijdse wensen hebben en snelheid en creativiteit verwachten. Op zowel de ontwikkelingen als de specifieke klantwensen spelen wij in met InstallOffice: dé software voor de installatie.

De functionaliteiten van InstallOffice

Het gebruik van InstallOffice is bedoeld voor controle zowel op kantoor als op de bouwplaats en heeft een heleboel standaard functionaliteiten zoals:

- Relatiebeheer
Deze module biedt inzicht in klantgegevens die voor alle gebruikers opvraagbaar zijn.
- Document- en Artikelbeheer
Documentbeheer is het elektronisch registreren, archiveren en beheren van documenten en e-mails bij relaties en projecten. Met Artikelbeheer kunt u uitgebreide artikelbestanden aanleggen en onderhouden.
- Calculatie (InstallCalc)
Dit calculatiesysteem neemt u routinehandelingen over. Uw efficiëntie wordt verhoogd doordat het aantal calculatie uren gereduceerd wordt.
- Projectadministratie
Het beheren en bewaken van het project tijdens de uitvoering. Dit geeft u gemakkelijker inzicht in de voortgang en resultaten van het project.
- Logistiek
Deze module is bedoeld om de goederenstroom in de grip te houden. Vanuit een werkbegroting wordt een materiaalbehoeftelijst samengesteld.
- Magazijn
De module Magazijn zorgt voor het voorraadbeheer van het hoofdmagazijn en eventuele submagazijnen. Duidelijk inzicht in de magazijnuitgifte en –retouren.
- Tijdregistratie
De urenverantwoording, inclusief kilometervergoeding en onkostendeclaraties , van uw werknemers kan per project ingevoerd worden.
- Facturering
Met behulp van deze module kunt u snel en eenvoudig facturen opstellen en verwerken.
- Financiële administratie
Automatiseert alle facetten van de financiële administratie en verbetert uw inzicht in financiële processen zoals crediteuren- en debiteurenadministratie.
- Service en Onderhoud
Meldingen voor onderhoud en reparaties binnen objecten van woningbouwverenigingen kunnen worden vastgelegd.

Optioneel

Naast de standaard functionaliteiten beschikt InstallOffice ook over een aantal optionele functionaliteiten:

- Orderplanning
Met deze module bent u in staat om op eenvoudige wijze uw werkbon en storings- of onderhoudsbon in één overzicht in te plannen.
- Digitale werkbon
Mobiele oplossing voor het afhandelen van werkbonnen door uw werknemers.
- Scannen en herkennen
Het eenvoudig scannen van uw papieren documenten tot automatische tekstherkenning en workflows maken onderdeel uit van deze oplossing
- OCR/tekstherkenning voor inkoopfacturen
Controlewerkzaamheden worden uit handen genomen
- Workflow
Deze software helpt uw documentenstroom efficiënter te beheren en volledig te beheersen.

Benieuwd naar alle functionaliteiten van deze installatiesoftware of wilt u meer weten over de mogelijkheden van InstallOffice voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zeer stabiele en uitgebreide installatiesoftware

InstallOffice is geprogrammeerd volgens de Microsoft standaard. Dat betekent gebruikersgemak en eenvoudige integratie aan Word, Excel en Outlook. InstallOffice is inhoudelijk ontwikkeld, rekening houdend met branche standaards, zoals ETIM, 2BA, Stichting Instalnet, UNETO, GS1 Nederland.
 

Vraag direct documentatie aan!

InstallOffice

Bouw

Oplossingen voor de bouw

Grond-, weg- en waterbouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw

Installatie

Oplossingen voor de installatie

Bouwopleidingen

Bouwopleidingen