BouwInfosys

Installatie

Installatie Installatie Installatie

Software voor de installatie

Bent u op zoek naar één geïntegreerde softwareoplossing die alle logistieke, administratieve en organisatorische processen binnen uw installatiebedrijf ondersteunt en stroomlijnt? Dan bent u bij BouwInfosys aan het juiste adres. BouwInfosys levert software voor de installatie en heeft voor elk type installatiebedrijf / installateur in de installatiebranche een geschikte ERP oplossing of deeloplossing.

Voor ieder installatiebedrijf de juiste software

Aangezien de ontwikkelingen in de bouw- en installatiesector nog steeds razendsnel gaan en u als ondernemer steeds grotere uitdagingen voor uw kiezen krijgt, hebben we bij BouwInfosys dé oplossing wat betreft de software. U kunt kiezen uit InstallOffice en InstallWorks:

- InstallOffice is zeer geschikt voor bedrijven met 1 tot 12 werkplekken.
- InstallWorks is geschikt voor bedrijven met 8 tot 150 (of meer) werkplekken.

De overlap in het aantal werkplekken heeft te maken met de gewenste functionaliteit of specifieke bedrijfsprocessen die in de ene of andere applicatie beter worden ondersteund. Aan de hand van een paar vragen kunnen wij u op weg helpen in deze keuze, neemt u hiervoor contact met ons op via e-mail of telefoon.

Probleemloos van Office naar Works

Een eventuele groei van het aantal werkplekken belemmert overigens geenszins de voortgang van uw bedrijfsprocessen. Uw onderneming kan vanuit de Office-lijn probleemloos omschakelen naar de Works-lijn.

Ga direct door naar onze software oplossingen voor de installatiebranche door op onderstaande afbeeldingen te klikken.

InstallOffice     InstallWorks

Dit zeggen onze klanten:"InstallWorks heeft in één pakket alle functionaliteit die wij nodig hebben. Veel van onze klanten zijn particulieren met kleine opdrachten. Snelle gegevensverwerking is daarom essentieel voor onze bedrijfsvoering. InstallWorks maakt dat waar."

 

"InstallWorks heeft onze administratieve en logistieke werkzaamheden sterk verbeterd. Wij werken in heel Nederland en met de planningsmodule in InstallWorks hebben wij nu optimaal inzicht in onze capaciteit op ieder werkadres, op ieder moment van de dag."

 

Bouw

Oplossingen voor de bouw

Grond-, weg- en waterbouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw

Installatie

Oplossingen voor de installatie

Bouwopleidingen

Bouwopleidingen