BouwInfosys

Grond-, weg- en waterbouw

Grond-, weg- en waterbouw Grond-, weg- en waterbouw Grond-, weg- en waterbouw

Overige software voor infra bedrijven

BouwInfosys levert en implementeert als aanvulling op haar ERP oplossingen voor de infra/gww ook een aantal externe oplossingen die bijdragen aan het efficienter werken binnen uw bedrijf.


Hieronder treft u een overzicht van de aangeboden oplossingen aan:

GwwCalc

GwwCalc is een zeer efficiënt calculatieprogramma waarmee u kostenramingen, directiebegrotingen en werkbegrotingen kunt maken. Dankzij referentie- en gegevensbestanden, zoals kostprijsgegevens van derden, kunt u snel en nauwkeurig zowel eenvoudige ramingen als zeer uitgebreide begrotingen opstellen.

GwwCalc is een eenvoudig te bedienen Windows programma en door zijn flexibiliteit gemakkelijk naar uw persoonlijke wensen in te stellen. Het leest RSU-, RSX, ZSU- en ZSX bestanden in waaruit u snel een calculatie op kunt bouwen. Naadloze integratie met programma's zoals InfraOffice en InfraWorks levert heel wat tijdwinst op.

Lees meer...

GwwBesteksAdministratie

Met GwwBesteksAdministratie heeft u een krachtige tool in handen om de registratie van de productie te verrichten en de termijnmotivering te produceren.

Het programma houdt volledig rekening met de administratieve voorwaarden zoals die in de Standaard 2015 zijn vastgelegd. Risicoregeling behoort ook tot de mogelijkheden. GwwBesteksAdministratie geeft u de kracht, de snelheid en de flexibiliteit om in de administratie zeer efficiënt en resultaatgericht te werken.

Lees meer...

PlanCalc

Dit programma is bedoeld om snel en eenvoudig balkenschema's op te stellen en is een uitstekend middel om een planning te presenteren. Bij de professionele versie is het totale proces volledig rekenkundig onderbouwd en bestaat ook de mogelijkheid om procesanalyses uit te voeren op globale planningen.

PlanCalc is een onmisbaar hulpmiddel voor de werkvoorbereider en de bouwondernemer die ernaar streven de bouwtijd zo efficiënt mogelijk in te richten. PlanCalc heeft een zeer uitgebreide functionaliteit plus het gebruikersgemak van de Windows interface. De grafische mogelijkheden van Windows worden tot het uiterste benut. Niet alleen op het beeldscherm bepaalt u zelf de opmaak, maar ook de uiteindelijke afdruk op papier geeft u zelf vorm.

Lees meer...

Documentscanning met WhiteVision

Logo WhiteVisionBouwInfosys ontwikkelde samen met WhiteVision een ijzersterke oplossing voor het opbouwen van een digitaal archief. Minder papierwerk, minder werk en dus wederom kosten besparen.

Scan met WhiteVision eenvoudig uw inkoopfacturen, bonnen en algemene post. Het systeem herkent op de inkoopfactuur de juiste velden en kan de factuur automatisch inboeken. De workflow zorgt voor een efficiënt proces rondom de goedkeuring. De afbeelding van de originele inkoopfactuur wordt als plaatje naast de geboekte factuur getoond en bewaard.

Lees meer...

 

Onze partners in de infra:

IBIS

 

WhiteVision

Bouw

Oplossingen voor de bouw

Grond-, weg- en waterbouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw

Installatie

Oplossingen voor de installatie

Bouwopleidingen

Bouwopleidingen