BouwInfosys

Grond-, weg- en waterbouw

Grond-, weg- en waterbouw Grond-, weg- en waterbouw Grond-, weg- en waterbouw

InfraWorks - software voor de infra (GWW)

InfraWorks is een software oplossing ter ondersteuning van alle logistieke, administratieve en organisatorische processen binnen uw bedrijf. Het is op dit moment de meest uitgebreide ERP oplossing op de markt (waarbij alle functionaliteit geïntegreerd in het systeem zit!). 

InfraWorks kenmerkt zich als een flexibel pakket dat voldoet aan de modernste eisen. Grijs- zowel als Groengerichte organisaties, zoals die beiden in de branche aanwezig zijn krijgen met InfraWorks een stuk gereedschap in handen, dat volledige grip geeft op alle bedrijfsprocessen.
 
Dashboard
De gebruikersinterface voor de medewerkers op kantoor kent een uniek dashboard als startscherm. Dit dashboard wordt gebruikt om de medewerker beter inzicht te geven in zijn / haar werkzaamheden. Zo komen bijvoorbeeld de te factureren termijnen automatisch op het dashboard van de administratie nadat de projectleider akkoord heeft gegeven.

InfraWorks

De oplossing voorziet (standaard) onder meer in de volgende functionaliteit:

- Relatiebeheer (CRM)
- E-mail & agendabeheer
- Calculatie (RAW en niet RAW) incl inlezen RSX, NSX, ZSX etc
- Calculeren / werken met raamovereenkomsten en deelopdrachten
- Besteksadministratie (RAW) wat resulteert in termijnfacturatie en bewaking
- Project- & werkorderadministratie met uitgebreide nacalculatie
- Meer- & minderwerk (en bestekswijzigingen / posten buiten aanneemsom)
- Projectplanning en dagplanning (middelen planning drag-and-drop)
- Prijsaanvragen (inclusief offertespiegels)
- Inkoop (bestellingen en inkoopcontracten)
- Voorraad & magazijn
- Service & Onderhoud met SLA en callcenter toegang
- Materieelbeheer inclusief onderhoud / keuringen
- Financiële administratie (inclusief R/C en consolidatie)
- Liquiditeitsprognose over administraties heen
- Workflow voor oa fiatteren inkoopfacturen en weekstaten
- Facturatie (regie / termijn, ook inclusief termijnstaat RAW)
- Verkoopfacturen per post of digitaal (PDF en XML)
- Tijdregistratie (ook via het web en op mobiel)
- HRM / Personeelsbeheer met intranet voor werknemer
- Documentbeheer met versiebeheer
- CO-2 ladder registratie op projectniveau
- S@les in de Bouw (bestelling, leverbevestiging, pakbon, factuur)
- Koppeling / integratie salaris met SCAB, COBRA, ADP, etc
- Koppeling / integratie calculatie met IBIS-TRAD, Bakker & Spees, etc

Speciaal voor infrabedrijven met eigen depotbeheer en weegbrug kent InfraWorks ook (standaard en volledig geïntegreerde) functionaliteit voor:

- Afvalstromen (inclusief aangifte LNV/LMA)
- Koppeling weegbrug (via Winweigh communicatiesoftware)
- Wegen op onbemande weegbrug via webservices
- Bouwstoffen transport (grond, containers, etc)
- Depotbeheer met partijenregistratie (met certificaten en bemonstering)
- Wegen op de tablet met digitale begeleidingsbrief
- Integratie met EBA (elektronische begeleidingsbrief)

Naast bovenstaande functionaliteit kent de oplossing ook een standaard interface voor op de tablet voor de medewerkers buiten:

- Mobiele werkbon (uren, materieel, verbruik, werkzaamheden, foto's, etc)
- Uitvoerdersportaal (urenregistratie, verplichtingen, planning, productie, fiatteren, etc)
- Navigeren naar werkadres mbv TomTom op tablet
- Transport (ritregistratie, wegen, begeleidingsbrieven)

En om het geheel compleet te maken dan ook nog:

- Klantportaal (inzicht in opdrachten, nieuwe opdrachten ingeven, etc)
- Intranet (app voor urenregistratie, nieuws, verlof, etc)

Optioneel

- Scannen & herkennen inkoopfacturen (mbv WhiteVision)
- Barcodescanning voor magazijn en materieel

In een dynamische branche als de gwwbranche waarin vele processen elkaar doorkruisen en een steeds groter wordende administratieve rompslomp op uw organisatie drukt biedt InfraWorks een flexibele oplossing, die u de informatie en capaciteit geeft om uw bedrijf op een moderne manier te sturen. Gebruikers hebben een gereedschap in handen waarmee ze makkelijk kunnen werken, en managers hebben de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar om beslissingen te kunnen onderbouwen.

Pluriform
InfraWorks is gebaseerd op de zeer succesvolle Pluriform software ontwikkeltool. Op basis van deze geavanceerde software zijn in diverse branches Zorg, Events, Goede doelen en door Bouwinfosys in de Bouw- Infra- en Installatiebranche prachtige informatiesystemen ontwikkeld. Het voordeel voor de gebruikers is dat innovaties brancheoverschrijdend worden toegepast. Meer informatie over de ontwikkelomgeving vindt u op www.pluriform.nl.

InfraWorks is speciaal ontwikkeld voor de grond-, weg- en waterbouwsector en is ontstaan vanuit diepgaande branchekennis: de dagelijkse praktijk van vele GWWbedrijven klinkt er in door.

Vraag direct documentatie aan!

InfraWorks

Ook zij kozen voor InfraWorks:

Van Wijk Nieuwegein

Van Wijk Nieuwegein is een aannemersbedrijf (sinds 1969) met een breed dienstenpakket in grond-, weg- en waterbouw. Dit familiebedrijf kent een rijke historie en is uitgegroeid tot expert in grondverzetwerkzaamheden, rioolaanleg en wegenbouw. Ook zijn zij thuis in cultuur- en milieutechnische werken.

J. van Esch BV
J. van Esch BV is al ruim 50 jaar, met veel succes en trots, actief binnen de sector Groen en Sport. Zij zijn een sociale partner die kwaliteit levert. Met bijna 100 intern en extern opgeleide vakmensen beschikken zij over een uitgebreid en uiterst modern machinepark waardoor ze in staat zijn om op een duurzame en initiatiefrijke manier maatschappelijk te ondernemen.

 

Janssen Group

In grond-, weg- en waterbouw, verhuur, recycling & bouwstoffen denkt Janssen Group verder dan de standaard oplossingen. Bij Janssen Group werken 110 medewerkers met een modern machinepark van circa 100 eenheden (actief in de Benelux en Duitsland) en een eigen intermodale up-to-date inrichting voor op-en overslag en recycling.

Vroom Funderingstechniek
Vroom Funderingstechnieken is een allrounder in paalsystemen en prefab funderingsconstructies. Dankzij de brede expertise en jarenlange ervaring op funderingsgebied wordt Vroom vaak in een vroegtijdig stadium betrokken bij complexe en specialistische funderingswerkzaamheden.

Van den Herik Sliedrecht

Van den Herik Sliedrecht is al sinds de jaren '40 van de vorige eeuw actief in de waterbouw. Gestart als oeverwerkers zijn zij inmiddels gegroeid tot een veelzijdige organisatie met een brede kijk op zowel natte als droge infrastructuur. Naast de waterbouw heeft Van den Herik zich gericht op Peil- en meetwerkzaamheden, natuurontwikkeling en onderhoud van waterbouwkundige werken.

Reyrink

Reyrink vindt zijn oorsprong in de eerste helft van de vorige eeuw. Vanuit de boerderij aan de Lage Haghorst zijn we een landbouwbedrijf begonnen. Daarna volgde er een loonbedrijf, een transportbedrijf, dienstverlening, aannemersbedrijf en zijn we begonnen met recycling en bouwstoffen, asfalt en beton.


Jos Scholman

Jos Scholman is een aannemingsbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw en sport- en cultuurtechniek. Ze gaan geen uitdaging uit de weg en realiseren met vele vakbekwame medewerkers tal van projecten op het gebied van Infra, Sport en Groen. En dat inmiddels al ruim 40 jaar met nu zo’n 200 mensen in dienst.

Bouw

Oplossingen voor de bouw

Grond-, weg- en waterbouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw

Installatie

Oplossingen voor de installatie

Bouwopleidingen

Bouwopleidingen