BouwInfosys

Grond-, weg- en waterbouw

Grond-, weg- en waterbouw Grond-, weg- en waterbouw Grond-, weg- en waterbouw

InfraOffice - software voor de infra (GWW)

Bent u als bedrijf werkzaam in de Grond-, Wegen- en Waterbouw en bent u op zoek naar meer rendement? Kies dan voor InfraOffice van BouwInfosys. Sinds de introductie van de eerste versie in 1999 is InfraOffice uitgegroeid tot één van de meest gebruikte software oplossingen in de GWW branche.

De ontwikkelingen in de Grond-, Wegen- en Waterbouw gaan ontzettend snel, waardoor u als ondernemer voor steeds grotere uitdagingen komt te staan. Daarnaast hebben ook uw klanten individuele wensen en verwachten ze snelheid en creativiteit. Op zowel de ontwikkelingen als de specifieke klantwensen spelen wij in met InfraOffice: dé software voor de infra.

InfraOffice is geprogrammeerd volgens de Microsoft standaard en integreert met MS Office zoals Word, Excel en Outlook.

De functionaliteiten van InfraOffice

Het gebruik van InfraOffice is bedoeld voor controle zowel op kantoor als op de bouwplaats en heeft een heleboel standaard functionaliteiten zoals:

- Relatiebeheer
Deze zeer uitgebreide relatiebeheermodule biedt inzicht in klantgegevens die voor alle gebruikers opvraagbaar zijn.
- Document- en Artikelbeheer 
Documentbeheer is het elektronisch registreren, archiveren en beheren van documenten en e-mails bij relaties en projecten. Met Artikelbeheer kunt u uitgebreide artikelbestanden aanleggen en onderhouden.
- Projectadministratie
Met deze module kunt u een project tijdens de uitvoering beheren en bewaken. U krijgt gemakkelijker inzicht in de voortgang en resultaten.
- GWWCalc en Besteksadministratie (Ibis)
De meest gebruikte softwarepakketten in de infrabranche. Met het gebruiksvriendelijke GWWCalc kunt u zowel eenvoudig als nauwkeurig begrotingen voor uw projecten maken. In combinatie met GWWBesteksadministratie vereenvoudigt u de uitvoeringsregistratie van uw projecten.
- Tijdregistratie
Met deze module kunt u de urenverantwoording van werknemers, inclusief kilometervergoeding en onkostendeclaraties, invoeren.
- Logistiek (inkooporder)
De module inkooporder is bedoeld om grip te houden op de goederenstroom, vanaf de werkbegroting tot en met de inkoopfactuur.
- Magazijn en Voorraad
Deze module zorgt voor het voorraadbeheer van het hoofdmagazijn en eventuele submagazijnen.
- Facturering
Met behulp van deze module kunt u snel en eenvoudig facturen opstellen en verwerken.
- Financiële administratie
Automatiseert alle facetten van de financiële administratie en verbetert uw inzicht in financiële processen zoals crediteuren- en debiteurenadministratie.
- Materieel
Deze module realiseert een nauwkeurige materieelregistratie met als doel dekking, kostenbeheer, verplichte jaarlijkse keuringen, onderhoud, kwaliteitszorg en het voorkomen van vermist materiaal.

Optioneel

Naast de standaard functionaliteiten beschikt InfraOffice ook over een aantal optionele functionaliteiten:

- Orderplanning
Met deze tool bent u in staat op eenvoudige wijze uw werkbonnen in één overzicht in te plannen. Met één druk op de knop worden de bonnen doorgezet naar de orderplanning.
- Digitale werkbon
Mobiele oplossing voor het afhandelen van werkbonnen door uw werknemers.

- Scannen en herkennen
Het eenvoudig scannen van uw papieren documenten tot automatische tekstherkenning en workflows maken onderdeel uit van deze oplossing
- OCR/tekstherkenning voor inkoopfacturen
Controlewerkzaamheden worden uit handen genomen
- Workflow
Deze software helpt uw documentenstroom efficiënter te beheren en volledig te beheersen.

Benieuwd naar alle functionaliteiten van deze software voor de infra of wilt u meer weten over de mogelijkheden van InfraOffice voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag direct documentatie aan!

InfraOffice

Bouw

Oplossingen voor de bouw

Grond-, weg- en waterbouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw

Installatie

Oplossingen voor de installatie

Bouwopleidingen

Bouwopleidingen