BouwInfosys

Grond-, weg- en waterbouw

Grond-, weg- en waterbouw Grond-, weg- en waterbouw Grond-, weg- en waterbouw

Software voor bedrijven in de infra - GWW

Vindt u het als ondernemer ook zo belangrijk dat uw projecten op een zo goed mogelijke manier bewaakt worden én dat u continu inzicht in uw kosten heeft? Daarbij kan de software voor de infra van BouwInfosys u helpen. BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. Bij ons heeft u de keuze uit InfraOffice en InfraWorks. 

Voor ieder bedrijf in de GWW de juiste software

Ook in de Grond-, Weg- en Waterbouw gaan de ontwikkelingen razendsnel. Ontwikkelingen die ervoor zorgen dat u als ondernemer voor steeds grotere uitdagingen komt te staan. En bij deze uitdagingen kan onze software voor de infra u helpen. 

- De InfraOffice is zeer geschikt voor bedrijven met 1 tot 12 werkplekken
- De InfraWorks is geschikt voor bedrijven met 8 tot 150 (of meer) werkplekken

De overlap in het aantal werkplekken heeft te maken met gewenste functionaliteit of specifieke bedrijfsprocessen die in de ene of andere applicatie beter worden ondersteund. Aan de hand van een paar vragen kunnen wij u op weg helpen in deze keuze, neemt u hiervoor contact met ons op via e-mail of telefoon.

Probleemloos omschakelen van Office naar Works

Een eventuele groei van het aantal werkplekken belemmert overigens geenszins de voortgang van uw bedrijfsprocessen met onze software voor de infra. Uw onderneming kan vanuit de Office-lijn probleemloos omschakelen naar de Works-lijn.

Ga direct door naar onze software oplossingen voor de infra - GWW door op onderstaande afbeeldingen te klikken.

InfraOffice     InfraWorks

Dit zeggen onze klanten:Van Boekel Groep B.V.

"Met name de gebruikersvriendelijkheid van InfraWorks, gecombineerd met de gedegen kennis van ons proces bij BouwInfosys, gaf de doorslag bij de keuze voor de Van Boekel Groep. De continuïteitswaarborg van Pluriform, de solide basis van Infraworks, gaf daarnaast de vereiste zekerheid met betrekking tot toekomstige ontwikkelingen."

 
Van Esch Bedrijven
"Met name de signaalfuncties van InfraWorks zorgen voor een beter inzicht en dus beheersing van ons totale proces: inzicht in openstaande offerteaanvragen, facturen worden kort na afronding van een project op tijd verstuurd, goed inzicht in de openstaande facturen, etc."
 

Bouw

Oplossingen voor de bouw

Grond-, weg- en waterbouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw

Installatie

Oplossingen voor de installatie

Bouwopleidingen

Bouwopleidingen