BouwInfosys

Bouw

Bouw Bouw Bouw

Overige software voor bouwbedrijven

BouwInfosys levert als aanvulling op haar ERP oplossingen voor de bouw ook een aantal externe oplossingen die bijdragen aan het efficienter werken binnen uw bouwbedrijf.


Onderstaand treft u een overzicht van de aangeboden oplossingen aan:

IBIS-TRAD

IBIS-TRAD wordt ook wel hèt begrotingsprogramma voor bouwend Nederland genoemd. Begroten en kostenbeheersing gaan hand in hand. Een zorgvuldig opgestelde voorcalculatie is de helft van het werk.

Calculeren is een nauwgezet en arbeidsintensief karwei. Met IBIS-TRAD kunt u flexibel begroten op een traditionele manier en naadloos integreren met uw kostenbewaking in BouwOffice of BouwWorks.

Lees meer...

PlanCalc

Dit programma is bedoeld om snel en eenvoudig balkenschema's op te stellen en is een uitstekend middel om een planning te presenteren. Bij de professionele versie is het totale proces volledig rekenkundig onderbouwd en bestaat ook de mogelijkheid om procesanalyses uit te voeren op globale planningen.

Overzichtelijke planning
PlanCalc is een onmisbaar hulpmiddel voor de werkvoorbereider en de bouwondernemer die ernaar streven de bouwtijd zo efficiënt mogelijk in te richten. PlanCalc heeft een zeer uitgebreide functionaliteit plus het gebruikersgemak van de Windows interface. De grafische mogelijkheden van Windows worden tot het uiterste benut. Niet alleen op het beeldscherm bepaalt u zelf de opmaak, maar ook de uiteindelijke afdruk op papier geeft u zelf vorm.

Lees meer...

Documentscanning met WhiteVision

Logo WhiteVisionBouwInfosys ontwikkelde samen met WhiteVision een ijzersterke oplossing voor het opbouwen van een digitaal archief. Minder papierwerk, minder werk en dus wederom kosten besparen.

Scan met WhiteVision eenvoudig uw inkoopfacturen, bonnen en algemene post. Het systeem herkent op de inkoopfactuur de juiste velden en kan de factuur automatisch inboeken. De workflow zorgt voor een efficiënt proces rondom de goedkeuring. De afbeelding van de originele inkoopfactuur wordt als plaatje naast de geboekte factuur getoond en bewaard.

Lees meer...

 

Onze partners in de bouw:

IBIS

 

WhiteVision

Bouw

Oplossingen voor de bouw

Grond-, weg- en waterbouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw

Installatie

Oplossingen voor de installatie

Bouwopleidingen

Bouwopleidingen