BouwInfosys

Bouw

Bouw Bouw Bouw

ERP software voor de bouw

Wilt u binnen uw bouwbedrijf af van al die losse Excel documenten? Heeft u dan al weleens aan speciale ERP software voor de bouw gedacht? De bouwsoftware van BouwInfosys sluit naadloos aan op datgene wat u zoekt. Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt.

Voor ieder bouwbedrijf een passende oplossing

BouwInfosys levert software voor de bouw en heeft voor elk type bouwbedrijf / aannemer een passende software oplossing (bouwsoftware):

- BouwOffice is zeer geschikt voor bedrijven met 1 tot 12 werkplekken.
- BouwWorks is geschikt voor bedrijven met 8 tot 150 (of meer) werkplekken.

Kies voor BouwInfosys, kies voor de juiste bouwsoftware

De overlap in het aantal werkplekken heeft te maken met de gewenste functionaliteit of specifieke bedrijfsprocessen die in de ene of andere applicatie beter worden ondersteund. Aan de hand van een paar vragen kunnen wij u op weg helpen in het maken van de juiste keuze voor uw bouwsoftware. Neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon.

Een eventuele groei van het aantal werkplekken belemmert overigens geenszins de voortgang van uw bedrijfsprocessen. Uw onderneming kan vanuit de Office-lijn probleemloos omschakelen naar de Works-lijn.

Ga direct door naar onze software oplossingen voor de bouw door op onderstaande afbeeldingen te klikken.

BouwOffice     BouwWorks

Dit zeggen onze klanten:Willemsz Bouwbedrijf BV

"Bouwinfosys biedt alles wat u nodig heeft voor het voeren van een gedegen projectadministratie. De mogelijkheid om de financiële status van dag tot dag op de voet te volgen, geeft veel inzicht in de interne organisatie."

 
Knaapen Groep
"Sinds wij onze administratie in Bouwworks voeren, zou ik niet anders meer willen. Zowel de input als output geeft vele voordelen. Met name het terugzoeken van bepaalde zaken is tijdbesparend!"
 
Bouwbedrijf J. Nat en Zn

Een eventuele wijziging in het ontwerp betekent meteen weer een aangepaste begroting. Prijswijzigingen van leveranciers worden automatisch bijgewerkt. Wordt hen het werk dan ook daadwerkelijk gegund dan wordt de begroting met een volgende druk op de knop omgezet naar de werkbegroting en werkplanning. De werkbegroting is volledig voorzien van artikelen waardoor het gehele inkoop proces in gang gezet wordt.

 

Bouw

Oplossingen voor de bouw

Grond-, weg- en waterbouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw

Installatie

Oplossingen voor de installatie

Bouwopleidingen

Bouwopleidingen