BouwInfosys

Bouw

Bouw Bouw Bouw

BouwCalc

BouwCalc is een zeer efficiënt calculatieprogramma waarmee u snel en nauwkeurig traditioneel kunt begroten of eenvoudige ramingen kunt opstellen. Met de professionele versie kunt u bovendien zeer uitgebreide elementenbegrotingen opbouwen. BouwCalc is de ideale tool om een uittrekstaat voor hoeveelheden te genereren.

BouwCalc is een eenvoudig te bedienen Windows programma en door zijn flexibiliteit gemakkelijk naar uw persoonlijke wensen in te stellen. Het leest SUF-bestanden en NlSfb-elementenbestanden in waaruit u snel een calculatie op kunt bouwen. Naadloze integratie met programma’s zoals BouwOffice en BouwWorks  levert heel wat tijdwinst op.

Maatoplossing
BouwCalc is beschikbaar in een standaard versie en in een professionele versie. Hiermee kunt u een maatoplossing voor uw bedrijf kiezen. Voor traditioneel begroten kan BouwCalc ingezet worden voor kleine en eenvoudige ramingen. Of u kunt kiezen voor een elementenbegroting voor diepgaande en zeer uitgebreide begrotingen waar u de beschikking heeft over een onbeperkt aantal niveaus.

Overzichtelijke zoekstructuur
De zoekstructuur binnen BouwCalc is één van de meest efficiënte tools. In uw prijs- en normbestanden kunt u snel en moeiteloos de juiste kostprijsinformatie terugvinden om te gebruiken in uw calculatie. Regels uit een basisbestand of referentiebegroting kunt u eenvoudig naar uw begroting slepen. In een elementenbegroting kunt u afdalen door eenvoudig te dubbelklikken met de muis. U kunt zelf bepalen welke onderdelen op het beeld verschijnen.

Opmerkelijke functionaliteit
Binnen BouwCalc kunt u meerdere begrotingen, referenties en basisbestanden tegelijk openen en bewerken. Iedere begrotingsregel heeft zijn eigen gegevenskaart. Zo kunt u in één oogopslag zien welk uurloon er voor die regel is gekozen, wat de prijs per eenheid en het totaal van de regel is. BouwCalc heeft ook uittrekstaten die aan iedere activiteit en element kunnen worden gekoppeld.

Eenvoudig en flexibel
BouwCalc is een flexibel en gemakkelijk te gebruiken programma. De schermindeling kunt u aanpassen aan uw persoonlijke wensen. U bepaalt zelf in welke volgorde de kolommen staan en u kunt de grootte van de meeste vensters zelf aanpassen. Basiscommando’s zoals knippen, plakken en kopiëren kunt u op vele plaatsen binnen BouwCalc toepassen.

Vele afdrukmogelijkheden
BouwCalc heeft de mogelijkheid om de wijze waarop uw begrotingen worden afgedrukt volledig in te stellen. U bepaalt zelf de kolomindeling, die u als vaste standaard binnen uw bedrijf kunt vaststellen. U kunt van dezelfde begroting een uitdraai voor de aanbesteding maken of een interne uitdraai met alleen materialen ten behoeve van bestellingen. U kiest voor het afdrukvoorbeeld en op uw beeldscherm ziet u dan hoe de begroting op papier zal verschijnen. Ook de opbouw en lay-out van het staartblad kunt u aan uw wensen aanpassen.

Naadloze koppelingen
Uw oudere begrotingen kunnen zonder probleem naar BouwCalc geconverteerd worden. BouwCalc kan moeiteloos bestekken van programma’s zoals BouwBestek inlezen. Een begroting kan verder nog aan vele andere programma's gekoppeld worden, bijvoorbeeld PlanCalc.

BouwInfosys levert en implementeert de succesvolle producten BouwCalc en PlanCalc van KPD.

Vraag direct documentatie aan!

BouwInfosys levert en implementeert de volgende producten als aanvulling op haar ERP oplossingen:

Bouw

Oplossingen voor de bouw

Grond-, weg- en waterbouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw

Installatie

Oplossingen voor de installatie

Bouwopleidingen

Bouwopleidingen